Hammaslaboratorio GeciLab Oy on vuonna 2004 perustettu täyden palvelun hammaslaboratorio, joka sijaitsee Turussa. Hammaslaboratoriomme tarjoaa laadukkaita tuotteita korkealuokkaisista materiaaleista valmistettuna.


 

 

Estetiikka sekä valmiin tuotteen luonnollisuus ovat meille tärkeitä työn peruslähtökohtia. Tuotteen tulee olla myös kestävä ja pitkäikäinen. Kaikki työt tehdään tyytyväisyystakuulla; asiakas on tyytyväinen, kun tuote on toimiva ja ulkonäöltään luonnonmukainen ja huomaamaton. Myös tuotteen tilanneen hammaslääkärin tyytyväisyys on meille tärkeää; töiden sujuvat kuljetukset, aikataulujen joustavuus tarvittaessa sekä yksilöllisten toiveiden huomioiminen ovat tyytyväisyyden takaajina.

Hammaslaboratoriossamme työskentelee tällä hetkellä kolme tuotteita valmistavaa työntekijää sekä yksi lähetti/hammaslaboratorio apulainen ja laskutusvastaava.
Alan kehityksen seuraaminen ja työssä kehittyminen sekä uusien materiaalien ja tekniikoiden tunteminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

Hammaslaboratorion lisäksi tiloissamme on erikoishammasteknikon vastaanotto (Erikoishammasteknikko G.Hajdini). Vastaanottohuoneessa on potilastuoli, ja myös hammaslaboratorioasiakkaiden hampaiden värinmääritys käy siinä vaivattomasti ja tarkasti.

 

 

02 252 27 82

© 2012-2014. Kaikki oikeudet pidätetään.

www design DA Helsinki

Kauppias Hammarin katu 24

20720 Turku